Συνάντηση με τους εκπροσώπους του Κοινωφελούς Ιδρύματος «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ»

Την Δευτέρα 20 Ιουλίου εκπρόσωποι του Προέδρου του Κοινωφελούς Ιδρύματος <<ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ >> παρευρεθήκαμε σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο στο Δημαρχείο Κατερίνης με θεματική ατζέντα που περιλάμβανε κυρίως την ανάγκη στήριξης των υπηρεσιών καθαριότητας και ιατρικού εξοπλισμού που θα ωφελήσει την δημόσια υγεία των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος σε συνάντηση με τους εκπροσώπους του Κοινωφελούς Ιδρύματος «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ»

 
 
 
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
 «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ» ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 
ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ κ. ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ

Ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος υποδέχτηκε στο Δημαρχείο Κατερίνης σε προγραμματισμένη συνάντηση, την ομάδα των Νομικών Συμβούλων του Προέδρου κ. Δ. Πασχάλη, δικηγόρους Θεσσαλονίκης κ. Ι. Παπαδιαμαντή, κ. Αντ. Νεδελκόπουλο καικ. Γρ. Χατζημιχαήλ, το δικηγόρο Κατερίνης κ. Π. Γιδαράκο και τον τεχνικό σύμβουλο κ. Δ. Γουναρίδη.

Η θεματική ατζέντα περιλάμβανε κυρίως την ανάγκη στήριξης εκ μέρους του Προέδρου και Επιτίμου Δημότη κ. Διονύση Πασχάλη των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης με τη δωρεά απορριμματοφόρων οχημάτων,  γεγονός που κατά γενική ομολογία θα ωφελήσει τη δημόσια υγεία των πολιτών.

 
 

Η συζήτηση επίσης επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα αρωγής του Προέδρου κ. Δ. Πασχάλη προς το Δήμο Κατερίνης και ιδίως στον εξοπλισμό του ιατρείου του αμαξοστασίου του Δήμου Κατερίνης αλλά και του κοινωνικού ιατρείου, που ετοιμάζεται, καθώς και στα σχολεία της Κατερίνης, όπως άλλωστε είχε συμβεί και στο παρελθόν. Ακόμη, με γνώμονα τη δεδομένη στήριξη του Προέδρου κ. Δ. Πασχάλη σε πολλούς πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της Κατερίνης συζητήθηκε η προοπτική συνεργασίας σε πολιτιστικές εκδηλώσεις,  αθλητικά γεγονότα και εκπαιδευτικά σεμινάρια υγείας και τουριστικής προβολής του τόπου μας.

Ο Δήμαρχος κ. Κ. Κουκοδήμος αναφέρθηκε στον κ. Δ. Πασχάλη λέγοντας ότι εδώ και χρόνια βοηθά την Πιερία με πραγματική αγάπη για τον τόπο του και ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Προέδρου του Κοινωφελούς Ιδρύματος «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ» και τον ίδιο για την άμεση και επί του πρακτέου ανταπόκρισή του στην ικανοποίηση αναγκών του Δήμου μας.
Η δικηγόρος κ. Ι. Παπαδιαμαντή είπε χαρακτηριστικά: «ότι ο κ. Δ. Πασχάλης, Πρόεδρος του Ομώνυμου Κοινωφελούς Ιδρύματος και του Διεθνούς Ιδρύματος Μνημείου Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι πάντα δίπλα στο Δήμο Κατερίνης, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν, αρωγός και συμπαραστάτης όπου υπάρχει ανάγκη στα πλαίσια βοήθειας προς το συνάνθρωπο, σε πνεύμα αλτρουϊσμού και ανιδιοτελούς προσφοράς. Στηρίζουμε τους θεσμούς και τους ανθρώπους που τους εκπροσωπούν, οι οποίο άοκνα εργάζονται για μία προηγμένη κοινωνία πολιτών.».

Οι εκπρόσωποι του Προέδρου κ. Δ. Πασχάλη  προσέφεραν κατά τη συνάντηση έναν αυτόματο απινιδωτήCUMEDICALiPADNF1200με τεστ αυτοδιάγνωσης, με PowerOnSelf-Test, Run-timeSelf-Test, Daily, Weekly, andMonthlySelf-Test και Ανάλυση ΗΚΓ και έναν ηλεκτροκαρδιογράφο 12κάναλο, ARIMEDICALTECHNOLOGY, ΜΟΝΤΕΛΟ ECG-C12B, με έγχρωμη οθόνη TFT LCD 8″ για την προβολή της κατάστασης λειτουργίας και της κυματομορφής ΗΚΓ και προβολής 12 απαγωγών για το ιατρείο του αμαξοστασίου του Δήμου Κατερίνης.

Η κ. Ι. Παπαδιαμαντή είπε ότι η σημερινή δωρεά του ιατρικού εξοπλισμού κρίνεται απαραίτητη στα πλαίσια της βοήθειας προς το συνάνθρωπο, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι στο αμαξοστάσιο να μπορούν να αντιμετωπίσουν ένα έκτακτο περιστατικό  υγείας και να σωθεί μία ανθρώπινη ζωή. Μάλιστα διενεργήθηκε και σχετική επίδειξη χρήσης αυτών προς εργαζόμενους του Δήμου στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου από τον τεχνικό σύμβουλο του ιδρύματος «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ» κ. Δ. Γουναρίδη και τη διευθύντρια του ΕΚΑΒ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ κ. Δ. Χαρίση, παρουσία της προϊσταμένης της πολιτικής προστασίας του Δήμου κ. Πεταλίδου, η οποία ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του κ. Δ. Πασχάλη.
Τέλος, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Προέδρου κ. Δ. Πασχάλη για την εποικοδομητική συζήτηση και την άριστη συνεργασία και επεσήμανε ότι η σημερινή δωρεά είναι πολύ σημαντική διότι αφορά την προστασία της υγείας των εργαζομένων του Δήμου.

error: Content is protected !!