Κοπή πίτας 2023

κοπή πίτας 2023

Η κοπή πίτας της <<ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ>> πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Θεσσαλονίκη.

Προηγήθηκε μια μικρή παρουσίαση προς όλους τους συνεργάτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους αναφορικά με τους νέους τομείς που δραστηριοποιούμαστε.

Στην παρουσίαση και κοπή της πίτας μας τίμησαν με την παρουσία τους: ο Αντιπεριφερειάρχης  Μεταφορών & Επικοινωνιών Κεντρικής Μακεδονίας κύριος Σωκράτης Δωρής, ο Γενικός Διευθυντής Μεταφορών Κεντρικής Μακεδονίας κύριος Γεώργιος Παρασκευάς, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Σιντικής κύριος Παύλος Κορωνίδης, ο Διευθυντής Μεταφορών & Επικοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης κύριος Αριστοτέλης Κορίτσας και πολλά στελέχη τεχνικών τμημάτων της περιφέρειας Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας.

Παραθέτουμε ένα μέρος της ομιλίας του κύριου Γουναρίδη Δημήτριου, Προέδρου και διευθύνοντος Συμβούλου της ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ:

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που με επιτυχία ανοδική ολοκληρώνεται μια δεκαετία στο χώρο που δραστηριοποιείται η ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. Η σημερινή ημέρα είναι μια σημαντική στιγμή επιβεβαιώνοντάς τα 13 χρόνια λειτουργίας μας στο χώρο. Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα την ομάδα μου, τους συνεργάτες μας και όλους όσους καθοριστικά συνέβαλαν σ ’αυτή την προσπάθεια. Θέλουμε φέτος να γιορτάσουμε όλοι μαζί και να δώσουμε την υπόσχεση ότι πάντα με ευθύνη, τιμή και συνέπεια θα συνεχίσουμε συνοδοιπόροι για ακόμη μεγαλύτερες συνεργασίες.“

error: Content is protected !!